Xarxa Afic

Categorias

Mostrando los resultados de 1 a 10 de 388

10-10-2019 Adhesión comercios Targeta d'Alzira

El plazo para formalizar la adhesión estará abierto mientras la campaña permanezca activa.

Los comercios que se adhieran a la campaña se publicarán en los medios anteriormente expuestos.
La inscripción será gratuita y se realizará en la Agencia para el Fomento de la Innovación Comercial (AFIC) del Ayuntamiento de Alzira.

16-09-2019 ESTE COMERÇ SONA A ART

🛍+👨‍🎨ESTE COMERÇ SONA A ART 2019

De l' 1 al 13 d'octubre, #Alzira es convertix en una gran Galeria d'Art al carrer, on els #comerços seran els #aparadors de les obres dels #artistes.

Amb motiu de la celebració en el mes d'octubre del Dia de l'Artista, l' Ajuntament d'Alzira juntament amb Associació Cultural d'Artistes Plàstics i Visuals d'Alzira i Comarca, tornen a presentar la iniciativa "ESTE COMERÇ SONA A ART" en la qual l'art s'unix a l'activitat comercial.

Programa la teua #Ruta artística-comercial i viu la ciutat d'una manera diferent visitant els 🛍81 comerços on més de 👨‍🎨20 artistes d'Alzira i de la Ribera exposaran les seues 🖼obres.

📍Inauguració: 1 d'octubre a les 18h en el Saló Noble de l'Ajuntament d'Alzira.

No et perdes cap de les obres d'art, et sorprendran!

#EsteComerçSonaaArt #ComerçAlzira

Ací pots consultar tots els comerços participants en l'edició 2019: https://www.idea-alzira.com/comer-sona-a-art-val

01-09-2019 FORMAEMPRÉN ALZIRA VI EDICIÓN

Programa d'entrenament, organitzat per IDEA i el CEEI València (Centre Europeu d'empreses Innovadores de València), amb el qual et capacitarem en el procés d'engegada del teu projecte i/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si eres una empresa de recent constitució.

#FormaEmpren s'organitza a través de 6 sessions dinàmiques i de treball en equip en horari de 10 a 14 hores, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

Esta iniciativa té com a objectiu recolzar l'impuls de noves empreses i promocionar el teixit socioeconòmic per a:

-Incrementar el nombre d'empreses innovadores constituïdes.


-Contribuir a la capacitació dels emprenedors i nous empresaris.


-Recolzar les noves iniciatives empresarials i de recent creació.

 

L'última sessió consistirà en la selecció del millor dels projectes que han participat en la formació, el qual serà premiat amb una #TargetadeAlzira valorada en 300 €.

 

Descripció del programa:

El programa de tallers és el que s'estableix a continuació:

•        Sessió 1. Defineix el teu model de negoci d'èxit. 14 de octubre

•        Sessió 2. Màrqueting d'èxit: En què és competitiva la meua empresa. 15 de octubre

•        Sessió 3.Com faig el meu pla econòmic i financer. 16 de octubre

•        Sessió 4. Com construir un equip d'èxit. Com realitzar presentacions d'impacte. 17 de octubre

•        Sessió 5. Tutoria de l'emprenedor. 18 de octubre

•        Sessió 6. Presentació de projectes. 23 de octubre

La inscripció al programa és gratuïta i està limitada a 15 places, per rigorós ordre d´inscripció. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal·lacions d'Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4). En el següent enllaç:

https://www.idea-alzira.com/formaempren

 

Termini presentació fins al divendres 11 de octubre

PREMI MILLOR PROJECTE: Targeta d'Alzira per import de 300 €

01-08-2019 OBERTURA TERMINI SOL.LICITAR: Alzira: 12 mesos · 12 empreses

OBJECTIU Dotar de eines de màrqueting amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials. En què consisteix l'ajuda? L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l'empresa seleccionada durant 1 mes de l'any 2020 (el que se li assigne, després si es fes la selecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de dos professionals (docent de formació i coach digital) encarregats de formar-los i promocionar-los a través de xarxes socials: El pack de llançament inclou distints mitjans i materials de difusió, podeu consultar-ho en la nostra pàgina web: https://www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas IMPORTANT: Solament es concediran 12 ajudes, una per cada mes de el any 2020. BENEFICIARIS: Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant desde l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019. Les empreses beneficiaries d'aquesta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys. PROCEDIMENT DE SELECCIÓ "ELEVATOR PITCH": Els participants faran una exposició de la seua empresa davant una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch". La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat. La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts. A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria. Volem fer-te visible en 2020. Ara tens l'oportunitat de potenciar la teua imatge. Qualsevol dubte o aclariment, no dubte a contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

01-08-2019 OBERTURA TERMINI SOL.LICITAR: Alzira: 12 mesos · 12 empreses

OBJECTIU

Dotar de eines de màrqueting amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials.

En què consisteix l'ajuda?

L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l'empresa seleccionada durant 1 mes de l'any 2020 (el que se li assigne, després si es fes la selecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de  dos professionals (docent de formació i coach digital) encarregats de formar-los i promocionar-los a través de xarxes socials:

El pack de llançament inclou distints mitjans i materials de difusió, podeu consultar-ho en la nostra pàgina web:

https://www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas


IMPORTANT: Solament es concediran 12 ajudes, una per cada mes de el any 2020.

BENEFICIARIS:

Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant desde l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019.
Les empreses beneficiaries d'aquesta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys. 
 

PROCEDIMENT DE SELECCIÓ "ELEVATOR PITCH":

Els participants faran una exposició de la seua empresa davant una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch".

La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat.

La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts.

A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria.

Volem fer-te visible en 2020.

Ara tens l'oportunitat de potenciar la teua imatge.

Qualsevol dubte o aclariment, no dubte a contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

12-07-2019 IDEA Alzira presenta la seua Memòria de resultats 2018

Alzira, 12 de juliol de 2019.- IDEA Alzira ha presentat la seua Memòria de resultats de l'exercici 2018; un treball de recopilació i resum d'activitats i resultats econòmics que realitza des dels seus inicis al 1995. Enguany fa ja 24 anys des de la creació de l'Agència i, des d'un primer moment, ha tingut un creixement en la gestió de recursos propis i d'altres administracions, que ha permès portar a terme nombrosos programes en benefici de la ciutadania d'Alzira. A l'acte, han intervingut l'alcalde d'Alzira i regidor de Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Comerç i Projectes Europeus, Diego Gómez; i la cap de servei d'IDEA Carmen Herrero.

Des d'IDEA s'han tramitat 334 contractes de treball i s'han format en 69 cursos de formació professional 433 alumnes, donant oportunitats a centenars de persones a l'atur en el 2018.

Per altra banda, al servici de Formació i Orientació Laboral s'atengueren a més de 3.125 persones durant 2018. A més, l'àrea de Projectes Europeus ha propiciat 132 mobilitats a altres països de la UE per a la realització de cursos, pràctiques i experiències internacionals, de manera que Alzira ha estat el segon ajuntament valencià amb més voluntaris i Erasmus+.

Igualment, des del servei d'emprenedors i foment del teixit empresarial, s'ha assistit a 372 emprenedors/es, autònoms/es que han volgut posar en marxa un nou negoci a Alzira i s'ha promogut la constitució de 79 empreses noves. S'han donat més de 70 ajudes Emprén a empreses, s'ha encetat un programa de capacitació d'autònoms/es "Formaemprén", s'ha continuat amb el programa de promoció #Alzira12Mesos12Empreses o "Crea una Idea al Mercat de la Vila".

Pel que fa al Comerç, s'han realitzat campanyes com la X Fira Comercial #AlziraOberta; el Concurs d'Escaparatisme de Nadal, o altres iniciatives com Per Sant Bernat el Comerç Sona a Festa o Per Nadal el Comerç sona a Solidaritat. Tanmateix, s'han posat en marxa campanyes de Promoció Econòmica com la Reganyà i la Biosfira, per promocionar els productes locals i també alternatives verdes i sostenibles en distints àmbits (alimentació, benestar i vida saludable, energia...).

D'aquesta forma, des del 2015 s'ha contribuït a rebaixar el total de persones aturades en la nostra ciutat de més de 5.000 fins a 3.100 que tenim en l'actualitat.

Memòria IDEA 2018

27-02-2019 FORMAEMPRÉN V EDICIÓN

Programa d'entrenament, organitzat per IDEA i el CEEI València (Centre Europeu d'empreses Innovadores de València), amb el qual et capacitarem en el procés d'engegada del teu projecte i/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si eres una empresa de recent constitució.

#FormaEmpren s'organitza a través de 6 sessions dinàmiques i de treball en equip en horari de 10 a 14 hores, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

Esta iniciativa té com a objectiu recolzar l'impuls de noves empreses i promocionar el teixit socioeconòmic per a:

-Incrementar el nombre d'empreses innovadores constituïdes.


-Contribuir a la capacitació dels emprenedors i nous empresaris.


-Recolzar les noves iniciatives empresarials i de recent creació.

 

L'última sessió consistirà en la selecció del millor dels projectes que han participat en la formació, el qual serà premiat amb una #TargetadeAlzira valorada en 300 €.

 

Descripció del programa:

El programa de tallers és el que s'estableix a continuació:

•        Sessió 1. Defineix el teu model de negoci d'èxit. 25 de març

•        Sessió 2. Màrqueting d'èxit: En què és competitiva la meua empresa. 26 de març

•        Sessió 3.Com faig el meu pla econòmic i financer. 27 de març

•        Sessió 4. Com construir un equip d'èxit. Com realitzar presentacions d'impacte. 28 de març

•        Sessió 5. Tutoria de l'emprenedor. 29 de març

•        Sessió 6. Presentació de projectes. 3 de abril

La inscripció al programa és gratuïta i està limitada a 15 places, per rigorós ordre d´inscripció. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal·lacions d'Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4). En el següent enllaç:

https://www.idea-alzira.com/formaempren

 

Termini presentació fins al divendres 22 de març

PREMI MILLOR PROJECTE: Targeta d'Alzira per import de 300 €

05-02-2019 PASSOS DE CONFIANÇA...COMERÇ DE PROXIMITAT

Els passos de vianants d’Alzira cobren vida amb “Passos de confiança, comerç de proximitat”, la nova campanya comercial de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA.

 

Sota els teus peus podràs descobrir el comerç local des d’una altra perspectiva amb missatges als passos de vianants que et recordaran que el comerç local està a prop de tu.

 

Perquè caminant per Alzira arribes al teu comerç. Troba la teua!