Xarxa Afic

Categorias

Mostrando los resultados de 1 a 10 de 385

01-01-2021 Adhesión comercios Targeta d'Alzira

El plazo para formalizar la adhesión estará abierto mientras la campaña permanezca activa.

Los comercios que se adhieran a la campaña se publicarán en los medios anteriormente expuestos.
La inscripción será gratuita y se realizará en la Agencia para el Fomento de la Innovación Comercial (AFIC) del Ayuntamiento de Alzira.

12-02-2020 AJUDES EMPRESES ECONOMIA SOCIAL 2020

>>>Dirigit a empreses, assessories i professionals<<<

 

En el marc de la campanya de difusió de les ajudes per a empreses d'economia social, convocades per a 2020 de conformitat amb la nova Ordre 11/2019, de 2 de desembre (DOGV núm. 8692, de 5 de desembre), de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s'estableixen les bases reguladores de determinades ajudes per al foment de les empreses cooperatives, les societats laborals i les empreses d'inserció, en la Comunitat Valenciana, està previst el següent calendari per a la realització d'unes sessións informatives en cadasquna de les provincies de la Comunitat Valenciana dirigida a les empreses del sector, així com a les assessories i prescriptores empresarials vinculats amb les mateixes o interessats en elles:

 

València – 10 de febrer de 2020 – 17,00 h. a la seu de LABORA. Av. Navarro Reverter, 2 de València.

Borriana - 13 de febrer de 2020 – 17,00 h. Edifici Casal Jove. Aula D. C/. Albert Einstein, 2- Borriana

Oriola - 18 de febrer de 2020 - 17,00 h. a la seu de Vivers de Empresa de la Cambra de Comerç. Av. del Mar, 10 d’Oriola

>>>Alzira - 20 de febrer de 2020 – 17,00 h. a la seu de IDEA. Carrer Ronda d’Algemesi, 4 de Alzira<<<

 

Aquesta sessió comptarà amb presència del personal tècnic especialista en la gestió de les referides ajudes per orientar als assistents sobre les diverses subvencions establides i convocades i de contestar totes les qüestions tècniques i pràctiques que se'ls plantegen sobre la matèria.

 

Esperem comptar amb la seua valuosa assistència.

 

Per a inscriu-re’s només ha de confirmar a este correu la seua assistència o bé al tel. d’IDEA 96 245 51 01.

 

05-02-2020 ESTIC 'IN LOVE' AMB EL COMERÇ D´ALZIRA

El xicotet comerç és un important pilar de l’economia local que proporciona una gran quantitat de servicis als habitants de la comarca, per això considerem fonamental conéixer de primera mà la seua opinió sobre els comerços d’Alzira. En esta ocasió, els demanem als consumidors i a les consumidores que ens conten de quin comerç estàn 'in love' i per què. 

Amb esta campanya es persegueix un doble objectiu, d'una banda que es visibilitzen els comentaris positius del comerç local i per una altra, que es donen a conéixer fora de la localitat, per a atraure compradors d'altres poblacions.
 
Funcionament de la campanya: Des del 7 fins al 16 de febrer de 2020  els/les participants hauran d’expressar la seua opinió del comerç d’Alzira en el Facebook d’IDEA o en el  Instagram de IDEA en     l´apartat específic del sorteig. Entre totes les persones participants se sortejaran 1 Targeta d’Alzira, per import de 1000 € .

Per a poder participar-hi caldrà seguir estes instruccions:

1. Iniciar el comentari amb l'etiqueta #esticinlovecomerçalzira o #esticinlovealzira.

2. Comentar què t'enamora del comerç d'Alzira en la publicació del sorteig etiquetant el comerç si té xarxa social o almenys el nom si no disposa d'ella o es desconeix (només seran vàlids els comentaris referents a l'objectiu del sorteig)  


El sorteig es realitzarà el 17 de febrer entre tots els comentaris en les dues xarxes socials d'IDEA, el Facebook d'IDEA Alzira o bé en l'Instagram d'IDEA @ideaalzira, i s'extraurà un comentari a l'atzar que serà el premiat, així com un ordre de comentaris de reserva per al cas que la persona premiada no poguera localitzar-se. 

La persona premiada s'anunciarà en Facebook i Instagram d'IDEA, i haurà de contactar amb l'agència en les següents 24 hores. Passat aquest termini, es publicarà la primera persona de reserva, i així successivament fins a poder contactar.

La participació en la campanya és gratuïta, si encara no està adherit a la Targeta d’Alzira pot posar-se en contacte amb l’AFIC d’Alzira (IDEA) al 96 245 51 01 o a la web del Portal del Comerciant

31-01-2020 XII SETMANA DE L´ECONOMIA

XII SEMANA DE LA ECONOMÍA DE ALZIRA

El Ayuntamiento de Alzira, a través de IDEA, le complace informarle de la celebración de la SEMANA DE LA ECONOMIA en su XII edición que tendrá lugar del 17 al 21 de febrero de 2020 en nuestra ciudad, en la Casa de la Cultura.

 

Con la celebración de estas jornadas se busca ofrecer al empresariado y en la ciudadanía en general un espacio de reflexión. Durante toda la semana se realizarán conferencias y talleres, y se intentará reunir a conclusiones que nos facilitan la puesta en marcha de acciones tanto desde el sector público como desde el privado.


Cómo en las anteriores ediciones, contaremos con ponientes de reconocido prestigio que nos descubrirán las claves de los nuevos modelos de negocio y las tendencias empresariales actuales. Consulta todas las ponencias, mesas redondas y debates pinchando en la programación.


La inscripción a las jornadas es gratuita y las plazas son limitadas, por lo cual se ruega confirman la asistencia, a través de una de las siguientes opciones:


-Teléfono: 962455101

-WhatsApp: 672114950

-Formulario de inscripción (portalemp – en el apartado de cursos buscar la jornada de su interés): https://ideaalzira.portalemp.com/

-Dirección electrónica: adl@idea-alzira.com

31-10-2019 JORNADES MONOGRÀFIQUES IDEA 2019-2020

Amb estes sessions busquem ampliar la formació i els recursos de què disposen els desocupats per a reintegrar-se en el mercat de treball, així com oferir un major suport a aquells que pensen a desenvolpar la seua pròpia idea de negoci.

OBJECTIUS:

1.Canalització de la informació de manera clara i eficaç

2. Facilitar la interacció dels usuaris

3. Millorar les habilitats i recursos disponibles

4. Coordinació d´accions amb altres institucions i organismes dins del mercat laboral

01-08-2019 OBERTURA TERMINI SOL.LICITAR: Alzira: 12 mesos · 12 empreses

OBJECTIU Dotar de eines de màrqueting amb l'objectiu d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials. En què consisteix l'ajuda? L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l'empresa seleccionada durant 1 mes de l'any 2020 (el que se li assigne, després si es fes la selecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de dos professionals (docent de formació i coach digital) encarregats de formar-los i promocionar-los a través de xarxes socials: El pack de llançament inclou distints mitjans i materials de difusió, podeu consultar-ho en la nostra pàgina web: https://www.idea-alzira.com/alzira-12-meses--12-empresas IMPORTANT: Solament es concediran 12 ajudes, una per cada mes de el any 2020. BENEFICIARIS: Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant desde l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019. Les empreses beneficiaries d'aquesta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys. PROCEDIMENT DE SELECCIÓ "ELEVATOR PITCH": Els participants faran una exposició de la seua empresa davant una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch". La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat. La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts. A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria. Volem fer-te visible en 2020. Ara tens l'oportunitat de potenciar la teua imatge. Qualsevol dubte o aclariment, no dubte a contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

27-02-2019 FORMAEMPRÉN V EDICIÓN

Programa d'entrenament, organitzat per IDEA i el CEEI València (Centre Europeu d'empreses Innovadores de València), amb el qual et capacitarem en el procés d'engegada del teu projecte i/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si eres una empresa de recent constitució.

#FormaEmpren s'organitza a través de 6 sessions dinàmiques i de treball en equip en horari de 10 a 14 hores, en les quals els emprenedors disposaran d'una plataforma col·laborativa i eines on-line per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

Esta iniciativa té com a objectiu recolzar l'impuls de noves empreses i promocionar el teixit socioeconòmic per a:

-Incrementar el nombre d'empreses innovadores constituïdes.


-Contribuir a la capacitació dels emprenedors i nous empresaris.


-Recolzar les noves iniciatives empresarials i de recent creació.

 

L'última sessió consistirà en la selecció del millor dels projectes que han participat en la formació, el qual serà premiat amb una #TargetadeAlzira valorada en 300 €.

 

Descripció del programa:

El programa de tallers és el que s'estableix a continuació:

•        Sessió 1. Defineix el teu model de negoci d'èxit. 25 de març

•        Sessió 2. Màrqueting d'èxit: En què és competitiva la meua empresa. 26 de març

•        Sessió 3.Com faig el meu pla econòmic i financer. 27 de març

•        Sessió 4. Com construir un equip d'èxit. Com realitzar presentacions d'impacte. 28 de març

•        Sessió 5. Tutoria de l'emprenedor. 29 de març

•        Sessió 6. Presentació de projectes. 3 de abril

La inscripció al programa és gratuïta i està limitada a 15 places, per rigorós ordre d´inscripció. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal·lacions d'Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4). En el següent enllaç:

https://www.idea-alzira.com/formaempren

 

Termini presentació fins al divendres 22 de març

PREMI MILLOR PROJECTE: Targeta d'Alzira per import de 300 €

05-02-2019 PASSOS DE CONFIANÇA...COMERÇ DE PROXIMITAT

Els passos de vianants d’Alzira cobren vida amb “Passos de confiança, comerç de proximitat”, la nova campanya comercial de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA.

 

Sota els teus peus podràs descobrir el comerç local des d’una altra perspectiva amb missatges als passos de vianants que et recordaran que el comerç local està a prop de tu.

 

Perquè caminant per Alzira arribes al teu comerç. Troba la teua!